Blog

Nieuws over en van Centillien!

Privacy proof gedrag herkennen

20 mei 2022

We willen graag een bijdrage leveren aan de maatschappij door technologie in te zetten om ons te helpen om gevaarlijke situatie te vermijden of comfort te verhogen. Dat kan dus ook door onszelf weg te “cijferen”

Lees meer...

Privacy proof herkenning

Centillien aanwezig bij KPN Vision

24 september 2021

Ieder jaar organiseert KPN een evenement voor haar zakenpartners. Dit zijn de wederverkopers van de producten en diensten van KPN. Die partners vullen deze producten aan met eigen producten en diensten om het completer en toegankelijker te maken v...

Lees meer...

Vision

Samengaan met CLB

28 april 2021

We zijn verheugd dat Centillien en CLB een samenwerking zijn aangegaan. Deze strategische samenwerking waarbij CLB aandelen neemt in Centillien biedt mooie mogelijkheden voor beide bedrijven.

Lees meer...

CLB en Centillien

Presentatie computer vision aan KPN business partners

8 februari 2021

Afgelopen vrijdag organiseerde KPN een evenement voor hun grootste business partners. Het was een online evenement vanuit een professionele studio en alle bijbehorende faciliteiten. Centillien was uitgenodigd om een presentatie te geven over Artificial Intelligence en 5G

Lees meer...

KPN Business partner evenement

Snuffelstage

15 januari 2021

Binnen Centillien staan wij altijd te popelen om ons team uit te breiden met nieuw talent. Software zoals Intra maakt immers zichzelf niet. Daarom hebben we meegedaan aan een snuffelstage.

Lees meer...

Snuffelstage

AI en de zorgen over privacy en ethiek

8 december 2020

Artificial Intelligence begint steeds dichterbij te komen in ons dagelijkse leven, hoewel nog vaak onzichtbaar voor de meeste mensen. We worden er wel steeds op gewezen dat het plaatsvindt.

Lees meer...

Privacy en overheid

Gastspreker bij Dataweek

5 november 2020

Vorige week was het Dataweek in Den Bosch. In het Stadskantoor Wolvenhoek was een professionele studio gebouwd.

Lees meer...

Den bosch dataweek

Onderzoek naar effectieve protocollen tegen Corona

3 november 2020

Eind augustus 2020 hebben we metingen verricht samen met de Universiteit van Amsterdam en de TU Delft. Het gaat om onderzoek naar het naleven van de corona maatregelen tijdens evenementen. Onderzoek Dit onderzoek werd verricht in de Kromhouthal ...

Lees meer...

Corona onderzoek EZK

Hoe kan je achtergelaten bagage detecteren ?

5 oktober 2020

Bagage achterlaten op een luchthaven is een groot probleem voor de beveiliging. Ons product Intra voor computer vision

Lees meer...

Achtergelaten bagage

Ministerie van economische zaken en klimaat kiest voor Intra

8 juli 2020

Het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat heeft gekozen voor Intra. Via een openbare aanbesteding waarbij een groot aantal partijen op heeft aangeboden is Centillien als winnaar uit de bus gekomen.

Lees meer...

Ministerie EKZ kiest intra

Hoe werkt deep learning ?

28 oktober 2019

Deep learning is onderdeel van Machine learning, wat weer een onderdeel is van Artificial Intelligence. Momenteel is Machine learning, min of meer gelijk aan Artificial Intelligence.

Lees meer...

deep learning

Wat is artificial intelligence ? Een definitie en uitleg

6 augustus 2019

Verschillende definities van Artificial IntelligenceDe term Artificial Intelligence kom je heel vaak tegen in de media, product omschrijvingen en films. Maar wat betekent het nu eigenlijk ? Alan Turing, de bedenker van de term zei hierover.  "Arti...

Lees meer...

Wat is AI ?
Page 1 of 3
1 2 3