Enkele van onze werken

Portfolio

Recycling bedrijven

Papieren bekertjes recyclen

Papieren bekers recyclen met behulp van Artificial Intelligence ? Dat kan zeker met Intra, ons platform voor computer vision.

Papieren bekertjes recyclen
Val preventie

Zorginstellingen, met name ouderenzorg

Val preventie

Vallen is met name in de ouderenzorg een serieus probleem, om lijden zoveel mogelijk te voorkomen wil je dat tijdig detecteren of zelfs voorkomen.

Zorg, overheid en industrie

Intra

Intra is machine learning software voor beeld en gedragsherkenning. Met intra kunnen we snel nieuwe toepassingen maken waar mensen, dieren of dingen worden herkend.

Intra
Beeldherkenning in de industrie

Industrie

Beeldherkenning in de industrie

Industriële processen zijn vaak in hoge mate geautomatiseerd, met transport banden, robots, verpakkingsmachines e.d. Ook worden sensoren gebruikt om metingen te doen en beslissingen te nemen. Mensen zijn vaak nodig om visuele inspecties te doen voor kwaliteits controle om op basis daarvan in te kunnen grijpen. Dat is niet langer nodig.

van Wanrooij

Virtuele makelaar

Een grote bouwonderneming wilde weten of het mogelijk was om prijzen van nieuwbouw projecten te voorspellen. Momenteel is dit veel handwerk waar externe makelaars bij worden betrokken. 

Virtuele makelaar
Dieren herkennen met software

Wageningen University & Research

Dieren herkennen met software

Wij hebben voor een Universiteit beeldherkenning software gemaakt die mensen en dieren moet herkennen van een serie beelden die wordt gemaakt als er beweging wordt gedetecteerd door honderden camera's opgesteld in het veld. Dit heeft zo zijn eigen problematiek, waarbij vaak maar delen van een mens of dier zichtbaar zijn.