Niet zomaar een getal

Werken bij Centillien

Waarom werken bij Centillien ?

Centillien is een Nederlands software bedrijf dat zich sinds 2016 richt op Artificial Intelligence. Een veel belovende technologie natuurlijk. We specialiseerden ons in de afgelopen jaren op het vlak van Computer vision.

Hiervoor hebben we een eigen ontwikkel platform gemaakt, dat heet Intra. Die aanpak heeft uiteraard heel veel voordelen. Dat zorgt ervoor dat we snel nieuwe producten kunnen maken voor onze doelgroepen.

De belangrijkste doelgroepen zijn de zorg en de boeren. We willen graag als team een bijdrage leveren aan de maatschappij met onze producten en dat kan heel goed in deze doelmarkten. 

Ons team bestaat voornamelijk uit jonge universitair opgeleide software ontwikkelaars die samen de uitdaging aangaan waar onze klanten oplossingen voor willen hebben. 

Onderstaand filmpje geeft een indruk hoe we bepaalde zaken aanpakken. Hierbij moet Intra vallen en in bed liggen herkennen zonder personen in beeld te hebben, door zuiver te kijken naar de bewegingsrichting en snelheid. 

Privacy proof artificial intelligence

Niet zomaar een getal

Je wilt als werknemer natuurlijk niet zomaar een een getal zijn. Centillien is dat ook niet , het is namelijk het grootste getal dat een naam heeft. Je moet het alleen goed kunnen schrijven. 

We zijn erg ambitieus en zien dat ook graag bij onze medewerkers. Niet bang om het op te nemen tegen grote partijen en ook niet voor een grote uitdaging dus. 

Daar krijg je dan ook een breed werkgebied voor terug, goede tooling, een sterk en leuk team om mee samen te werken en onze business partners die de producten verkopen aan onze klanten. 

Iets voor jou ?

Enthousiast geworden over het werken bij Centillien ? Kijk dan of er openstaande vacatures zijn. 

Zo niet, we zijn altijd geïnteresseerd in bijzonder talent. Schroom niet en stuur een open sollicitatie als je ervan overtuigd bent dat we samen met jou de toekomst vorm gaan geven.