Breed spectrum aan diensten

Diensten

Diensten om te excelleren

Onze focus is het leveren van een goed product. Maar we weten ook, dat om een product goed te laten werken, dat goede dienstverlening een must is.

Centillien heeft daarom verschillende diensten voor organisaties om hen te helpen bij het invoeren van Computer Vision. De diensten zijn gericht op de diverse stadia waarin een project zich kan bevinden.

Dat moet dus op een gestructureerde en logische wijze plaats vinden. In de eerste fase moet vastgesteld worden of een oplossing goed past bij de vraagstelling. Soms moeten er specifieke aanpassingen worden gemaakt aan een bestaand product en natuurlijk moet het geheel op een beheersbare manier in productie worden genomen . Bij al deze fases kunnen we ondersteuning bieden.

AI software voor winkels

Orientatie en planning

Om competitief te zijn en te blijven in bijna alle markten is intelligente software noodzakelijk geworden voor succes.  Centillien ontwikkelt met behulp van haar Artificial Intelligence platform Intra standaard producten voor verschillende markten en doelgroepen. Levering, installatie en configuratie wordt in principe gedaan door onze resellers. 

Maar we zijn graag dicht betrokken bij de eindgebruikers zodat we horen en zien dat de producten ook echt aansluiten bij de behoeftes.  Nieuwe producten ontwikkelen we in nauwe samenwerking met de doelgroep. Door co-creatie kunnen we namelijk de producten maken en leveren waar klanten echt op zitten te wachten. 

Proof of Concept ontwikkeling

Met ons computer vision platform Intra kunnen we snel nieuwe toepassingen maken. Dat is onder andere handig voor het maken van een eerste proof of concept.  Een kleinschalige test omgeving die aantoont dat het haalbaar is om in te kunnen voeren.  Hoewel onze methodes, modellen en software voor Computer Vision robuust zijn, zien we vaak dat een toepassing in een sector toch zijn eigen kenmerken heeft die cruciaal zijn voor het succes. 

Ontwikkeling

Met ontwikkeling kan bedoeld worden het daadwerkelijk schrijven van software of trainen van modellen. Maar het kan ook het ontwikkelen zijn van het concept tot een product dat een bedrijf nodig heeft. Op beide vlakken kunnen we helpen. Software ontwikkelen is onze core business en we hebben veel ervaring met innovatie. 

Implementatie en onderhoud

Met een product als Intra kun je onderhoud en updates afnemen in de vorm van software assurance. We ontwikkelen namelijk door en op die manier behoud je de laatste versie en de nieuwste features.  

Open veilig en verantwoord je deuren

Veelal zal een applicatie on premises draaien en onderhouden worden door een business partner van Centillien. We bieden echter ook cloud services aan voor bepaalde specifieke toepassingen waarbij het efficiënter is om een centrale dienstverlening te bieden.  

Advies diensten

Advies

Hierbij kan je denken aan ontwikkelen van een visie of het inpassen in bestaande architecturen. Integratie van onze software met andere partijen vergt ook vaak de nodige afstemming. Als laatste valt te denken aan een voorstudie van beschikbare data of modellen om de slagingskans van projecten te vergroten.

Artificial intelligence software

Proto typing

Veel toepassingen met computer vision vereisen specifiek getrainde modellen. Om met hoge betrouwbaarheid detecties te doen en vervolgstappen te definiëren die zinvol zijn is het vaak nuttig een prototype te maken en te testen. De kracht van Intra is dat dit bijzonder snel kan.

Ontwikkel diensten

Ontwikkeling

Niet iedere toepassing is al beschikbaar en zelfs met een standaard platform kan het noodzakelijk zijn om te ontwikkelen. Dat kan zijn om een type meting toe te voegen of omdat er complexe relaties zijn tussen detecties. Dan kun je gebruik maken van onze diensten op het vlak van programmeren.

Productie draaien

Productie

Ook bij het in productie brengen en houden kun je gebruik maken van onze diensten. We bieden hosting, software onderhoud en bug fixing aan. Eenmaal live moet het natuurlijk wel stabiel draaien en de gebruikers er op kunnen vertrouwen.

Verder praten over onze diensten ?
  Centillien diensten

  Waarom kiezen voor Centillien ?

  Excellent Team

  Geweldig team

  Ons team is echt opmerkelijk. Jong, gedreven, toch ervaren en klaar voor een uitdaging. We ondersteunen meerdere programmeer talen, applicatie en ontwikkel frameworks.

  Excellente ondersteuning

  Geweldige ondersteuning

  Goede ondersteuning tegen voorspelbare kosten is het motto hier. Voor standaard producten hebben we ook standaard prijzen voor ondersteuning.

  Excellent resultaat

  Geweldig resultaat

  Goede afspraken maken over resultaat, agile development om snel bij te sturen en handige tools om bugs of verbeteringen door te geven. Samen met ons team een garantie voor resultaat.