Niet goed te voorspellen wat precies nodig is ?

Strippenkaart

Strippenkaart

Wij bieden onze diensten ook in vorm van een strippenkaart aan. Dit wil zeggen dat je losse uren inkoopt en wij tegen gereduceerde tarieven voor je werken.

Wij begrijpen als geen ander dat er tijdens een opdracht veel veranderd en daarom hanteren wij de Agile aanpak. Wij spelen in op verandering en zorgen ervoor dat het eindresultaat gaandeweg kan worden bijgestuurd.

Wat kun je van ons verwachten?

We bieden verschillende strippenkaarten aan met verschillende uren. Je kan gebruik maken van al onze diensten. Dat is handig als een opdracht bijvoorbeeld nog niet concreet is, of er nog voorbereidende acties moeten worden gedaan. Het kan dus gaan om advies, maken van modellen, proefopstellingen etc..

Voor wie is dit handig?

Klanten die of extra functionaliteit willen maar nog niet precies kunnen omschrijven wat, projectvoorbereiding, ontwerp of training en verzamelen van data.

Wij maken gebruik van staffelkortingen.

Strippenkaarten + prijzen zijn hier te bekijken

Met een goede houdbaarheidsdatum, de uren kunnen nl tot twee jaar na aankoop worden gebruikt.

Interesse in een strippenkaart? Neem dan contact met ons op. Dat kan hier.

Strippenkaart

Andere diensten

Naast de strippenkaart bieden we ook een volledig diensten pakket aan. We zijn gericht op het leveren van een totaal oplossing. Dat is dus niet alleen een product, maar ook de diensten die nodig zijn om de invoering ervan te realiseren. Neem een kijkje

Verder verkennen ? Klik op de links om meer te leren over artificial intelligence,  deep learning , computer vision , machine learning of de toepassingen